Anniken og Jørgen

Fotograf: Nicole Lamparska
Se bildegalleri og leverandørliste nederst i artikkelen.

Sted for bryllupet?
London! Sted var Home House, en 25 år gammel Private Members Club i Marylebone.

Hvordan møttes dere?
Vi møttes på et utested for snart 8 år siden. Jørgens sjekketriks var at jeg måtte bli med han hjem for å se all kunsten hansIkke så romantisk, men det funket! 

Frieriet?
Han fridde for ca 1,5 år siden. Han hadde spurt både mamma, pappa og søsknene mine om lov. Frieriet foregikk i London med utsikt over hele byen. Helt perfekt! 

Hvordan var planleggingsprosessen?

Vi skulle i utgangspunktet ha et stort bryllup i Sverige, men etter mye tid og tenking fant vi ut at et mindre og intimt bryllup føltes som det rette for oss. Deretter landet vi på å ha det i London, noe som føltes veldig naturlig for oss. Planleggingsprosessen har gått overraskende fint, og vi startet ikke å planlegge før i september, så vi hadde kun 7 måneder på oss. Med flinke folk rundt oss har det gått veldig fint, og vi ville ikle gjort noe annerledes!

Vielsen?
Vielsen foregikk i St.Olavs kirke 30 minutter utenfor London. Vi hadde en norsk prest og det var en veldig personlig og fin vielse. Pappa fulgte meg opp kirkegulvet, og det var et helt uforglemmelig øyeblikk.

Hva vil du si om stilen deres?
Vi ønsket å gå for noe som gjenspeilet oss og som var tidløst, klassisk og elegant. Location var ganske ekstravagant og veldig engelsk. Vi ønsket derfor å holde resten ganske minimalistisk, og gikk for single roser i små vaser spredt utover bordet!

Hva var det beste med dagen?

Åh, så vanskelig å velge! Men å gå ned kirkegulvet hånd i hånd med pappa, og å se hvor rørt både pappa og mannen min ble var helt ubeskrivelig. 

Fortell om en spennende hendelse – noe morsomt, noe som ikke gikk som det skulle, en overraskelse eller lignende.
Hmm, noe litt morsomt med dagen var at vi valgte å frakte gjestene i limousin til og fra kirken. Ganske harry, men veldig gøy. Det gjorde det hele litt mindre høytidelig og vi ønsket at gjestene våre skulle kunne slippe seg løs og få en morsom fest – noe de gjorde! 

Ditt beste tips til andre som skal gifte seg?
Mitt råd til andre som skal gifte seg er å være tro mot seg selv, stole på magefølelsen og følge hjertet. Det er din dag!

MUSIKK:
Inngangsmusikk:

Is this love – acoustic med Luke Burr

Utgangsmusikk:
Signed, Sealed, Delievered (I’m yours) med Stevie Wonder

Første dansen:
Vi valgte å ta første dansen litt på sparket og hadde ikke planlagt noe. Da første dansen ble tatt hadde vi drukket noen glass champagne, så låtvalg husker ingen av oss, haha.

leverandører:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SHARE THIS STORY